Skip to content Skip to footer

Sticlă cu filtru Aquaviva

Sticlă cu filtru pentru apă, AQUAPHOR City cu cartuș înlocuibil ce filtrează 150 l de apă.

Mai mult decât apă filtrată

Cu AQUAVIVA, aducem simplitatea și beneficiile naturii direct în casa ta. Suntem pasionați să aducem apă sănătoasă și pură la îndemâna ta, fără complicații sau compromisuri. Ce ne face unici?

Simplu, Economic și Ecologic

Ne străduim să simplificăm experiența ta cu apă potabilă. Uită de PET-uri și baxuri grele de cărat - oferim o alternativă simplă și convenabilă. Cu AQUAVIVA, apa bună de băut este doar un robinet departe.

Sticlă cu filtru Aquaviva

Alege-ți culoarea favorită

Sticla de apă cu filtru

Sticla de apă AQUAPHOR City cu cartuș înlocuibil poate filtra până la 150 litri de apă, oferind o purificare suplimentară pentru apa rece de la robinet, care deseori nu este optimă.

Acest filtru îmbunătățește gustul și mirosul apei, eliminând clorul, metalele grele și alergenii, asigurând o calitate superioară a apei potabile. Învelișul sticlei este catifelat și mat, plăcut la atingere, iar cureaua suplimentară și capacul de protecție împiedică scurgerile de apă, indiferent de poziția sticlei.

Această sticlă de apă filtrată promovează un consum responsabil al resurselor planetei și ajută la economisirea zilnică prin reducerea achizițiilor de sticle de plastic de unică folosință.

0
0