Skip to content Skip to footer

RO-102S EU

Sistemul RO-102S EU reprezintă vârful tehnologic în domeniul purificării apei, asigurându-vă că fiecare picătură de apă este curată, sănătoasă și sigură pentru întreaga familie. Cu tehnologia avansată de osmoză inversă, acest sistem elimină eficient impuritățile din apă, inclusiv bacteriile, virușii, substanțele toxice și sedimentele, oferindu-vă o sursă de apă purificată fără compromisuri.

Soluția perfectă pentru apa de acasă

Sistemul de osmoză inversă RO-102S EU rezolvă toate problemele legate de calitatea apei de acasă, indiferent de cât de scăzută este calitatea inițială a acesteia. Este o alternativă ecologică și economică perfectă la apa îmbuteliată.

Comparativ cu sistemele tradiționale de osmoză inversă, RO-102S EU are un design avansat. Datorită rezervorului său integrat de apă-pe-apă, sistemul ocupă doar jumătate din spațiul de sub chiuvetă, economisind până la 9 tone de apă pe an și funcționând chiar și la presiuni scăzute ale conductei.

Caracteristici și Avantaje

RO-102S EU este perfect pentru:

Copii alergici și adulți sensibili

Furnizează apă purificată, complet sigură pentru consum, ideală pentru persoanele cu sensibilități și alergii.

Cunoscători de cafea și ceai

Apa îmbogățită cu magneziu îmbunătățește semnificativ gustul băuturilor preferate, oferind o experiență rafinată la fiecare ceașcă.

Stil de viață sănătos

Apa purificată este esențială pentru o dietă sănătoasă, contribuind la menținerea unui regim alimentar echilibrat și sănătos.

O alegere perfecționistă

Sistemul oferă apă de cea mai înaltă calitate, răspunzând celor mai exigente cerințe și preferințe.

Apă pură pentru întreaga familie

Cu RO-102S EU, apa pură de cea mai înaltă calitate este întotdeauna disponibilă pentru băut și gătit direct de la robinetul din bucătărie.

Această apă este recomandată pentru prepararea alimentelor pentru bebeluși, fiind complet sigură și lipsită de toxine.

Cartușe compatibile

Cartușele de filtrare pentru sistemul RO-102S EU sunt proiectate să ofere cea mai înaltă performanță în filtrarea apei, asigurându-vă că fiecare picătură este curată și sigură pentru consumul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră.

K1

Pre-filtrare 2 în 1

K2

Tratarea apei potabile

K7BM

Microfiltrarea, conditionarea si mineralizarea apei potabile

Membrană RO-100S

Membrană osmoza inversa

Matrice inovatoare de filtrare pentru cănile filtrante

Materialul filtrant din matrice (cartușe) conține microfibră schimbătoare de ioni AQUALENTM ,rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ din nucă de cocos.

Fibrele AQUALENTM asigură o distribuire uniformă a fluxului de apă în cartușul de filtrare. Suprafața de absorbție a filtrelor AQUALENTM este de 33 de ori mai mare decât cea a sorbanților granulați tradiționali cu schimb de ioni. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai multe impurități sunt filtrate.

Cartușul filtrant reduce eficient calcarul, clorul, metalele grele (mercur, plumb, cupru etc.),pesticidele, fenolii și alte substanțe nedorite.

AQUAVIVA

Protecție versatilă împotriva contaminanților din apă

Sistemul RO-102S EU reduce eficient contaminanții comuni din apa de la robinet, inclusiv clorul, compușii organici, metalele grele, nitrații, nitriții, bacteriile, virușii și mineralele din apa dură.

Clor
Minerale din apa dură
Bacterii și viruși
Nitrați și nitriți
Compuși organici
Produse RO-102S

Purificarea apei de bază pentru băut și gătit

0
0