Skip to content Skip to footer

Aparat de filtrare a apei

Cu tehnologia avansată de osmoză inversă, acest sistem elimină eficient impuritățile din apă, inclusiv bacteriile, virușii, substanțele toxice și sedimentele, oferindu-vă o sursă de apă purificată fără compromisuri.

AQUAVIVA

Filtre moderne si compacte

Filtrele moderne si compacte din seria Aquaphor nu numai că purifică perfect și rapid apa, însă, datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, sunt cele mai convenabile și mai ușor de utilizat dintre toate celelalte filtre

Acesta este un filtru de absorbție fiabil care asigură purificarea apei de bază pentru băut și gătit.

Sistemul purifică în profunzime apa potabilă de o gamă largă de contaminanți periculoși - clor, metale grele, pesticide, produse petroliere și multe alte produse toxice și alergeni. Filtrul trebuie utilizat cu apă dulce, deoarece compoziția minerală a apei de la robinet rămâne naturală.

AQUAVIVA

Capacități superioare de absorbție

Fibrele AQUALEN™ leagă ireversibil ionii metalelor grele, având o capacitate superioară de absorbție. Suprafața de absorbție AQUALEN™ este de 33 de ori mai mare decât cea a sorbenților tradiționali cu schimb de ioni. Aceste fibre sunt la fel de eficiente în apa cu orice grad de duritate.

Filtrare Avansată a Apei
Filtrele ce utilizează fibrele bazate pe AQUALEN™ depășesc filtrele convenționale de peste 10 ori în ceea ce privește viteza și fiabilitatea în tratarea apei.

AQUAVIVA

Purificarea apei de bază pentru băut și gătit

0
0