Skip to content Skip to footer

RO-102S

Sistemul RO-102S reprezintă vârful tehnologic în domeniul purificării apei, asigurându-vă că fiecare picătură de apă este curată, sănătoasă și sigură pentru întreaga familie. Cu tehnologia avansată de osmoză inversă, acest sistem elimină eficient impuritățile din apă, inclusiv bacteriile, virușii, substanțele toxice și sedimentele, oferindu-vă o sursă de apă purificată fără compromisuri.

Sistemul de osmoză inversă RO-102S

RO-102S este soluția ideală pentru tratarea apei menajere, eliminând nevoia de apă îmbuteliată și asigurând apă de cea mai bună calitate pentru întreaga familie. Indiferent de calitatea inițială a apei, acest sistem avansat de osmoză inversă elimină toate impuritățile, inclusiv substanțe toxice, bacterii și viruși, oferind protecție de 99.9%.

Cu sistemul de osmoză inversă RO-102S, aveți garanția că fiecare picătură de apă pe care o consumați este curată, sănătoasă și sigură pentru toți membrii familiei. Alegeți RO-102S pentru o viață mai sănătoasă și mai confortabilă.

AQUAVIVA

Caracteristici și Avantaje

RO-102S este perfect pentru:

Copii alergici și adulți sensibili

Oferă apă purificată, sigură pentru consum.

Cunoscători de cafea și ceai

Apa îmbogățită cu magneziu îmbunătățește gustul băuturilor.

Stil de viață sănătos

Apă purificată, esențială pentru o dietă sănătoasă.

O alegere perfecționistă

Sistemul oferă apă de cea mai înaltă calitate.

Mineralizare avansată

Sistemul include o etapă de mineralizare care optimizează concentrațiile de calciu și magneziu, esențiale pentru sănătate.

Apa îmbogățită cu magneziu nu doar că are un gust mai bun, dar și contribuie la menținerea unui nivel ridicat de energie și a unei bune dispoziții zilnice.

Cartușe compatibile

Cartușele de filtrare pentru sistemul RO-102S sunt proiectate să ofere cea mai înaltă performanță în filtrarea apei, asigurându-vă că fiecare picătură este curată și sigură pentru consumul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră.

K5

Pre-filtrare

K2

Tratarea apei potabile

K7M

Conditionarea si mineralizarea apei potabile

Membrană RO-100S

Membrană osmoza inversa

Matrice inovatoare de filtrare pentru cănile filtrante

Materialul filtrant din matrice (cartușe) conține microfibră schimbătoare de ioni AQUALENTM ,rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ din nucă de cocos.

Fibrele AQUALENTM asigură o distribuire uniformă a fluxului de apă în cartușul de filtrare. Suprafața de absorbție a filtrelor AQUALENTM este de 33 de ori mai mare decât cea a sorbanților granulați tradiționali cu schimb de ioni. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai multe impurități sunt filtrate.

Cartușul filtrant reduce eficient calcarul, clorul, metalele grele (mercur, plumb, cupru etc.),pesticidele, fenolii și alte substanțe nedorite.

Protecție versatilă împotriva amenințărilor din apă

Reduce contaminanții comuni din apa de la robinet, inclusiv clorul, compușii organici, metalele grele, nitrații și nitrinele, bacteriile și virușii, mineralele din apa dură.

Clor
Minerale din apa dură
Bacterii și viruși
Nitrați și nitriți
Compuși organici
Produse RO-102S

Purificarea apei de bază pentru băut și gătit

0
0