Skip to content Skip to footer

Informații generale

Site-ul www.aquaviva.ro conține informații esențiale, precum produse, texte, poze, prețuri, logo-uri, care constituie conținutul site-ului www.aquaviva.ro, proprietate a companiei AQUAVIVA SERVICE SRL. Preluarea conținutului, atât integrală, cât și parțială, a acestor informații în alte scopuri decât cele în interes personal va fi sancționată de legislația cu privire la drepturile de proprietate intelectuală.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie automat acceptarea condițiilor prevăzute în “Termeni și condiții” și vă obligă la respectarea lor. Comenzile plasate de către client și confirmate de către angajații AQUAVIVA, implică vânzătorul și consumatorul într-un contract la distanță, care se va încheia odată cu confirmarea de primire a comenzii de către client.

Contractul la distanță se încheie între compania AQUAVIVA SERVICE SRL, în calitate de vânzător, și consumatorul în cadrul sistemului de vânzare organizat de către AQUAVIVA, utilizând în mod exclusiv tehnica de comunicare la distanță, utilizând numerele de telefon sau adresa de e-mail prezentată în secțiunea “Contact”. Pentru detalii suplimentare privind codurile de conduită relevante din Legea nr. 365/2002, conform art. 8 lit.e), referitoare la comerțul electronic, precum și Legea 363/2007 cu privire la combaterea practicilor incorecte, puteți consulta legislația afișată pe site-ul ANPC, din secțiunea “Acte normative”.

Prevederile respectivului contract la distanță se completează și cu legea 365/2002 republicată și modificată cu privire la comerțul electronic, precum și cu OUG 34/2014 cu privire la drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Definiții ale prezentului document:

AQUAVIVA acceptă încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice și pe această cale se obligă să respecte legislația în vigoare aplicabilă atât încheierii, validității, cât și efectelor juridice ale acestor contracte. În cuprinsul prezentului document, sunt folosiți următorii termeni:

UTILIZATOR: orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul AQUAVIVA;

VÂNZĂTOR: SC AQUAVIVA SERVICE SRL cu sediul în Ploiești, Str. General Eremia Grigorescu, Nr. 11, Bl. 81, Sc. C, Et. 2, Ap. 52, judetul Prahova, cod postal 100528, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/107/2023 și având C.I.F.: RO43600025, nr. telefon: +40 728 166 141, denumită în continuare AQUAVIVA.

CUMPĂRĂTOR: orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă pe site-ul AQUAVIVA www.aquaviva.ro și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract desfășurat la distanță.

COMANDĂ ONLINE: comunicarea desfășurată în mediul online între vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urmă este de acord să le livreze la adresa specificată corect și complet de către client, iar cumpărătorul este de acord să le plătească.

COMANDĂ CONFIRMATĂ: comandă efectuată online prin intermediul site-ului www.aquaviva.ro de către un cumpărător, ale cărui date au fost completate de către acesta în vederea livrării cu succes a comenzii.

CLIENT NOU: reprezintă clientul care intenționează să achiziționeze pentru prima dată produse de pe site-ul AQUAVIVA, fiind necesar să completeze datele personale pe site, precum nume și prenume, adresă de livrare, număr de telefon, în vederea livrării cu succes a produselor comandate.

CONTRACT LA DISTANȚĂ: contract de furnizare produse/servicii, încheiat între un vânzător și un cumpărător, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către vânzător, fără prezența simultană a celor două părți. Acest contract utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea contractului, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță.

Program de funcționare al site-ului:

Comenzile pot fi plasate pe site-ul www.aquaviva.ro oricând, iar perioada de procesare a acestora se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică, precum și în sărbătorile legale sau zilele libere de la stat vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. În situația în care clientul este nou, acesta are obligația de a completa corect toate informațiile necesare livrării comenzii. Comenzile plasate pe site-ul AQUAVIVA presupun acceptarea de către cumpărător a formei de comunicare ulterioară, respectiv telefonică sau electronică online, precum și acceptarea modului de operare al vânzătorului.

Obligațiile vânzătorului:

Compania AQUAVIVA, ca și vânzător, pune la dispoziția cumpărătorului informații cu privire la produsele sale, în mod gratuit, pentru ca respectivul client să poată lua decizia cu privire la finalizarea comenzii. Informațiile publicate pe site-ul AQUAVIVA au caracter orientativ, prezentând informații despre produsele comercializate, dar și alte detalii ce ar putea fi utile clientului. Compania AQUAVIVA deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra mărcilor, imaginilor, produselor, designului, funcționalitatea site-ului, precum și specificațiilor tehnice. AQUAVIVA va prezenta clientului informații cât mai corecte, relevante cu privire la produsele oferite spre vânzare. Imaginile produselor sunt afișate pe site-ul AQUAVIVA cu titlu informativ, de prezentare. Produsele efectiv comandate de către client pot diferi în realitate sub aspectul anumitor caracteristici (ex. nuanțe de culoare). În vederea derulării, în bune condiții, a contractului la distanță, compania AQUAVIVA poate contacta clientul, pe baza acordului exprimat de către client, pe e-mail sau telefonic, date completate de către client. Aceste informații sunt esențiale în vederea finalizării cu succes a comenzii.

Procesarea plăților online:

Pentru a vă oferi opțiunea plății online, folosim platforma de procesare plăți NETOPIA PAYMENTS. Atunci când optațI pentru plata online, vețI fi redirecționat către platforma NETOPIA PAYMENTS, în care vi se vor solicita anumite date personale în funcție de metoda de plată aleasă – spre exemplu, datele de card (numărul cardului, numele & prenumele deținătorului cardului, data expirării șI codul de securitate de pe spatele cardului). Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin intermediul platformei netopia payments șI nu ne sunt comunicate. În anumite situații, putem transmite direct către platforma netopia payments o serie de informații cu privire la tranzacție, anume: valoarea tranzacției, număr de telefon si adresa e-mail (dacă acestea au fost completate în contul clientului). Pentru a putea asigura urmărirea tranzacțiilor șI decontarea plăților, netopia payments ne furnizează rapoarte cu privire la plățile pe care le încasăm. Aceste rapoarte pot includ date personale ale plătitorilor (nume, prenume, e-mail, nr. Telefon, adresa billing). Netopia payments ne transmite aceste date ca parte a serviciilor de procesare a plăților. În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., vețI putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții netopia payments pentru soluționarea acestora. Platforma netopia payments prelucrează datele dvs. Personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. PutețI consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. 

Procesarea comenzii:

Clientul are posibilitatea de a plasa o comandă online pe site-ul www.aquaviva.ro, alegând din paginile produselor, urmând să finalizeze comanda după completarea informațiilor necesare livrării comenzii. Produsele adăugate în coșul de cumpărături de pe pagina companiei nu reprezintă înregistrarea comenzii sau finalizarea ei. Pentru finalizarea cu succes a comenzii, este necesar ca respectivul client să completeze complet și corect datele de contact. Comenzile online vor fi livrate prin curier la adresa specificată de către client, costul de transport fiind suportat de către client. În cazul în care clientul comandă un produs, iar acesta nu mai este pe stoc, clientul va fi contactat telefonic de către un operator în vederea înștiințării acestuia cu privire la produs, oferind suport în vederea finalizării comenzii.

Dreptul de proprietate intelectuală:

Întregul conținut al site-ului www.aquaviva.ro, cuprinzând imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date, este proprietatea companiei AQUAVIVA SERVICE SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul AQUAVIVA SERVICE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. În scopul raportării corecte a vânzărilor, site-ul www.aquaviva.ro poate utiliza cookie-uri de sesiune pentru a ține evidența vizitelor efectuate de către utilizatori pe paginile site-ului. Vânzătorul, AQUAVIVA, se obligă să respecte drepturile prevăzute de legislația în vigoare, asigurând transparență în relația contractuală desfășurată la distanță cu clienții săi. Utilizatorul poate raporta aspecte legate de drepturile de proprietate intelectuală la adresa office@aquaviva.ro.

Politica de confidențialitate:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, AQUAVIVA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este onorarea comenzilor efectuate de către cumpărători. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerilor contractuali ai operatorului, autorităților publice centrale/locale, conform legislației aplicabile.

0
0