Skip to content Skip to footer

1. Condiții Generale de Retur

La Aquaviva, ne dorim ca toți clienții noștri să fie pe deplin mulțumiți de achizițiile lor. În cazul în care nu sunteți complet satisfăcuți de produsul achiziționat, aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii. Pentru a beneficia de dreptul de retur, este esențial să respectați următoarele condiții:

 • Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original, nedeteriorat și complet. Ambalajul original este esențial pentru protejarea produsului în timpul transportului și pentru a asigura că acesta ajunge în aceeași stare în care a fost livrat.
 • Toate componentele inițiale (manuale de utilizare, cabluri, accesorii etc.) trebuie să fie incluse în pachetul de retur. Lipsa oricărui element poate duce la refuzarea returului.

2. Procedura de Retur

Pentru a iniția procesul de retur, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

 1. Contactați Suportul Clienți: Înainte de a returna produsul, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail pentru a anunța intenția de retur și pentru a primi instrucțiuni detaliate.
 2. Ambalarea Produsului: Ambalați produsul în cutia originală, asigurându-vă că toate componentele inițiale sunt incluse și că produsul este protejat corespunzător pentru transport.
 3. Expedierea Pachetului: Trimiteți pachetul prin Fan Courier, specificând că transportul este plătit de către expeditor. Asigurați-vă că păstrați dovada de expediere până când returul este procesat complet.

3. Condiții pentru Acceptarea Returului

Pentru ca returul să fie acceptat, produsul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • Ambalajul Original: Produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original, intact și complet. Ambalajul original ajută la protejarea produsului și este necesar pentru a demonstra că produsul nu a fost utilizat excesiv.
 • Starea Produsului: Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, fără urme de uzură, zgârieturi sau alte deteriorări fizice. Orice semn de utilizare sau deteriorare va duce la refuzarea returului.
 • Utilizarea Produsului: Produsul nu trebuie să fie folosit. Utilizarea produsului invalidează dreptul de retur, cu excepția situațiilor în care produsul este defect din fabrică.

4. Refuzul Returului

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul în următoarele situații:

 • Ambalaj Deteriorat: Produsul nu este returnat în ambalajul original sau ambalajul este deteriorat.
 • Elemente Lipsă: Lipsesc elemente din pachetul original, cum ar fi manuale, accesorii sau alte componente.
 • Stare Fizică: Produsul prezintă urme de uzură, zgârieturi sau alte deteriorări fizice evidente.
 • Utilizare: Produsul a fost folosit, cu excepția cazurilor în care produsul este defect din fabrică și acest lucru a fost constatat de către echipa noastră tehnică.

5. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare privind politica de retur, vă rugăm să contactați serviciul nostru de suport clienți:

 • Telefon: 0728 166 141
 • E-mail: office@aquaviva.ro

Echipa noastră de suport clienți este aici pentru a vă ajuta și pentru a asigura o experiență de cumpărare cât mai plăcută.

6. Termenul de Procesare a Returului

După ce produsul returnat ajunge la noi și trece de inspecția de conformitate, vom procesa returul și vom emite rambursarea sau înlocuirea produsului, după caz, în termen de 7-14 zile lucrătoare. Vă vom notifica prin e-mail

0
0