Skip to content Skip to footer

Soluții de purificare a apei pentru partenerii B2B

Sistem compact și inteligent de osmoză inversă cu pompă de presiune încorporată și rezervor de stocare a apei de 5 litri

Despre noi

La Aquaviva, suntem dedicați să oferim soluții inovatoare de purificare a apei, care să răspundă nevoilor afacerii dumneavoastră. Sistemele noastre de osmoză inversă – RO-102S, RO-102S EU și RO-202S – sunt proiectate pentru a asigura o apă de calitate superioară, sigură și curată pentru consumul zilnic.

Colaborăm cu diverse industrii, de la HoReCa la sănătate și birouri corporative, pentru a furniza apa purificată necesară menținerii unui mediu sănătos și eficient.

Avantajele colaborării cu noi

Matrice inovatoare de filtrare pentru cănile filtrante

Materialul filtrant din matrice (cartușe) conține microfibră schimbătoare de ioni AQUALENTM ,rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ din nucă de cocos.

Fibrele AQUALENTM asigură o distribuire uniformă a fluxului de apă în cartușul de filtrare. Suprafața de absorbție a filtrelor AQUALENTM este de 33 de ori mai mare decât cea a sorbanților granulați tradiționali cu schimb de ioni. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai multe impurități sunt filtrate.

Cartușul filtrant reduce eficient calcarul, clorul, metalele grele (mercur, plumb, cupru etc.),pesticidele, fenolii și alte substanțe nedorite.

Protecție versatilă împotriva contaminanților din apă

Sistemul RO-202S oferă o protecție eficientă împotriva contaminanților comuni din apa de la robinet, incluzând clorul, compușii organici, metalele grele, nitrații, nitriții, bacteriile, virușii și mineralele din apa dură, asigurând o apă purificată și sigură pentru consum.

Clor
Minerale din apa dură
Bacterii și viruși
Nitrați și nitriți
Compuși organici
AQUAVIVA

Produsele noastre

NANO PURITY 80

PRO-100 S

0
0