Skip to content Skip to footer

RO-202S

Sistem compact și inteligent de osmoză inversă cu pompă de presiune încorporată și rezervor de stocare a apei de 5 litri

Soluția perfectă pentru apa de acasă

Sistemul complet automat de purificare prin osmoză inversă Aquaphor RO-202S vine cu un rezervor inovator de stocare, care asigură o umplere excepțional de rapidă și minimizează pierderile de apă. Sistemul se reglează automat pentru a maximiza recuperarea apei curate și optimizează concentrațiile de calciu și magneziu, în funcție de duritatea inițială a apei.

Aquaphor RO-202S produce apă delicioasă, absolut sigură, moale și inodoră, indiferent de calitatea inițială a apei. Ocupă doar o treime din spațiul de sub chiuvetă comparativ cu sistemele clasice de osmoză inversă.

Caracteristici și Avantaje

RO-202S este perfect pentru:

Copii alergici și adulți sensibili

Asigură o sursă de apă complet purificată și sigură pentru consum, perfect adaptată nevoilor persoanelor cu sensibilități și alergii.

Cunoscători de cafea și ceai

Apa îmbogățită cu magneziu aduce un plus de savoare băuturilor preferate, oferind o experiență gustativă rafinată la fiecare ceașcă.

Stil de viață sănătos

Apa purificată este esențială pentru menținerea unei diete sănătoase, contribuind la un regim alimentar echilibrat și sustenabil.

O alegere perfecționistă

Sistemul furnizează apă de cea mai înaltă calitate, satisfăcând cele mai exigente cerințe și preferințe, făcând din fiecare înghițitură o experiență de neuitat.

Apă curată și sigură în mod automat

RO-202S oferă o sursă continuă de apă purificată și sigură pentru consum, fără eforturi suplimentare din partea utilizatorului. Sistemul complet automat reglează procesele de filtrare pentru a asigura o calitate constantă a apei, eliminând contaminanții și asigurându-vă că aveți mereu acces la apă de încredere.

Cartușe compatibile

Cartușele de filtrare destinate sistemului RO-202S sunt create pentru a oferi performanță maximă în filtrarea apei, asigurându-vă că fiecare picătură este curată și sigură pentru consumul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră.

K1

Pre-filtrare 2 în 1

K2

Tratarea apei potabile

K7BM

Microfiltrarea, conditionarea si mineralizarea apei potabile

Membrană RO-100S

Membrană osmoza inversa

Matrice inovatoare de filtrare pentru cănile filtrante

Materialul filtrant din matrice (cartușe) conține microfibră schimbătoare de ioni AQUALENTM ,rășină schimbătoare de ioni și cărbune activ din nucă de cocos.

Fibrele AQUALENTM asigură o distribuire uniformă a fluxului de apă în cartușul de filtrare. Suprafața de absorbție a filtrelor AQUALENTM este de 33 de ori mai mare decât cea a sorbanților granulați tradiționali cu schimb de ioni. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât mai multe impurități sunt filtrate.

Cartușul filtrant reduce eficient calcarul, clorul, metalele grele (mercur, plumb, cupru etc.),pesticidele, fenolii și alte substanțe nedorite.

Protecție versatilă împotriva contaminanților din apă

Sistemul RO-202S oferă o protecție eficientă împotriva contaminanților comuni din apa de la robinet, incluzând clorul, compușii organici, metalele grele, nitrații, nitriții, bacteriile, virușii și mineralele din apa dură, asigurând o apă purificată și sigură pentru consum.

Clor
Minerale din apa dură
Bacterii și viruși
Nitrați și nitriți
Compuși organici
Produse RO-202S

Purificarea apei de bază pentru băut și gătit

0
0