MENIU
0
Produse

Osmoza inversa

Ce este filtrarea apei prin osmoză inversă?

Osmoza inversă este un proces care filtrează apa folosind membrane specializate. Înainte ca apa să ajungă la robinet, aceasta este preluată dintr-o fântână sau dintr-o sursă naturală și este transportată la un centru de tratament. În timpul acestui proces, apa poate prelua minerale de apă dură, care nu pot fi îndepărtate în centrul de tratament. Aici intervine sistemul de osmoză inversă: acesta reușește să reducă agenții contaminanți care ar putea fi în apă, înainte ca aceasta să ajungă la robinet. Practic, curăță eficient apa și o transformă în apă potabilă, sigură pentru consum.

Care sunt beneficiile consumului apei filtrate printr-un sistem de osmoză inversă?

    • Apă cu gust și miros mai bun: cu un sistem de osmoză inversă, te vei putea bucura de o apă mai curată, cu un gust mai bun, sigură pentru băut și gătit.

    • Minerale nedorite reduse: un sistem de osmoză inversă ajută la îndepărtarea calciului și magneziului, două dintre cele mai frecvente minerale responsabile cu duritatea apei.

    • Mai puțin plumb în apă: Consumul de cantități mari de plumb a fost legat de creșterea tensiunii arteriale, fertilitate redusă și leziuni ale nervilor. Un sistem de osmoză inversă te poate ajuta să reduci plumbul din apă, făcând-o mai sigură pentru tine și pentru cei dragi.

    • Sodiu redus: Particulele mari de sodiu sunt mai puțin susceptibile să treacă prin filtrul cu membrană de osmoză inversă.

Contact us Whatsapp
Contact us Phone