MENIU
0
Produse

Despre noi

Apa este cel mai simplu și cel mai complex element din natură. Ne oferă energie, ne întărește sistemul imunitar, are grijă de sănătatea noastră. Pe scurt, ne menține în viață.

Iar în semn de recunoștință pentru ea, am lansat AQUAVIVA: soluția mai simplă, mai economică și mai ecologică în ceea ce privește consumul de apă; însă fără a face compromisuri legate de sănătate. Astfel, oferim servicii complete de montaj și mentenanță a aparatelor de osmoză inversă. 

Ce fac aceste aparate? Îți transformă apa de la robinet în apă bună de băut zilnic și o îmbunătățesc, îmbogățind-o cu minerale și magneziu. Mai mult decât atât, apa filtrată este atât de pură și sănătoasă, încât este indicată de medici pediatri și pentru consumul de către copii și bebeluși.

Fără PET-uri, fără baxuri grele de cărat, fără bătăi de cap și timp pierdut în magazine. Doar apă potabilă, sănătoasă, direct din confortul casei tale. 

De ce să ne alegi pe noi? Pentru că îți oferim mai mult decât un sistem de filtrare: ajutor, suport și consultanță la fiecare pas. Suntem alături de tine la fiecare pas al călătoriei către o apă sănătoasă: te ajutăm să alegi aparatul potrivit, apoi ți-l livrăm în siguranță, montăm cu profesionalism și rămânem în continuare aproape de tine pentru orice problemă care apare pe parcurs. Echipa noastră este formată din experți tehnici, instruiți special pentru a monta și asigura buna funcționare a sistemelor de filtrare a apei pe care le vindem.

Filtre pentru familia ta!

Filtrele Aquaviva sunt usor de utilizat si manevrat de catre fiecare membru al familiei.

Utilizare in conditii de siguranta!

Materialele utilizate in fabricarea produselor Aquaviva, sunt sigure si nu contin compusi chimici ca Bisfenol A.

Apa, sursa de energie!

Noi iti facem viata de zi cu zi, mai usoara – prin produse de calitate, la un pret avantajos.

Contact us Whatsapp
Contact us Phone