MENIU
0
Produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

www.aquaviva.ro

este denumirea comercială a societatii Aquaviva Service S.R.L., organizată în baza legii sub număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1012/2021, cod unic de înregistrare fiscală 43600025 cu sediul social în Bulevardul MIRCEA VODĂ nr 41, Bl M31, SC B, ETJ 4, Ap 49,Sect 3,București

SITE - Domeniile www.aquaviva.ro și subdomeniile acestora, incluzând dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil

- Vânzător – www.aquaviva.ro

- Client – poate fi orice persoană fizică/juridică ce a împlinit vârsta de 18 ani care efectuează o comandă.

- Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau este persoană juridică care se înregistrează/vizitează site-ul sus menționat

- Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite clientului transmiterea comenzii și care conține informații despre client privind istoricul comenzilor.

- Produse – orice produs menționat/selectat în comandă, care urmează să fie furnizate de către vânzător, client.

- Servicii - serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile public disponibile ale SITE-ULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanță (i.e. telefonic).

- Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și client prin care clientul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa produse și/sau servicii de pe site și să efectueze plata acestora.

- Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și client, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

- Opinii – evaluarea scrisă de către client/beneficiar al unui produs/produse și servicii achiziționate prin intermediul site-ului www.aquaviva.ro

- Utilizarea abuzivă – reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii www.aquaviva.ro;UTILIZATORII/CLIENȚII acestui site sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.aquaviva.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de Aquaviva Service S.R.L., se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos. Administratori acestui site își rezerva dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare. Vizitarea și utilizarea acestui site se poate face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.aquaviva.ro

Produsele aflate în vânzare pe www.aquaviva.ro sunt destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor acestui site (www.aquaviva.ro) confirmați faptul că aveți vârsta minimă legală (18 ani) pentru comandarea acestor produse. 

Toate funcțiile, instrumentele și produsele magazinului Aquaviva, se supun termenilor și condițiilor de utilizare și pot fi supuse modificărilor. Prin utilizarea funcțiilor, instrumentelor și produselor noastre vă asumați responsabilitatea de a verifica periodic această pagină. Utilizarea continuă a acestui site presupune acceptarea oricăror modificări ulterioare.

Este interzisă utilizarea produselor RastaFarm în scopuri ilegale sau neautorizate și vă este interzisă încălcarea oricăror legi în utilizarea serviciilor noastre.

Vă sunt interzise orice acțiuni de natura unui atac cibernetic în utilizarea acestui site.

Orice încălcare a termenilor și condițiilor de utilizare duce la încetarea imediată a serviciilor noastre către dumneavoastră.

Aquaviva, deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul de a copia informațiile site-ului, de a revinde produsele cumpărate sau de a exploata în niciun fel serviciile oferite.

Aquaviva,  nu garantează că informațiile puse la dispoziție pe acest site sunt exacte sau de actualitate și că nu conțin erori de orice natură și asigură că va face tot posibilul pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Prețurile produselor pot fi supuse modificărilor fără notificare și fără a afecta comenzile deja plasate.

Produsele și serviciile noastre pot fi returnate sau schimbate doar în conformitate cu politica de returnare.

Nu ne asumăm responsabilitatea dacă nivelul de calitate al produselor noastre nu corespunde așteptărilor dumneavoastră și orice comandă este efectuată pe propriul risc. Ne rezervăm dreptul de a limita sau chiar refuza vânzarea produselor noastre către orice persoană sau zonă fără a fi nevoiți să asociem un motiv deciziei noastre și fără a avea obligația de a furniza informații suplimentare.

Restricțiile cu privire la limitarea comenzilor pot fi făcute în prisma comenzilor plasate din același cont de client, folosirea aceluiași card de credit sau comenzi ce utilizează aceeași adresă de facturare sau de livrare. Orice modificare adusă unei comenzi vă va fi comunicată prin intermediul adresei de e-mail sau prin intermediul numărului de telefon furnizat, iar constatarea acestei modificări este responsabilitatea dumneavoastră indiferent de acord sau dezacord. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate în scopul revânzării sau redistribuirii produselor noastre.

Nu suntem răspunzatori față de dumneavoastra sau față de niciun terț pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor.

Pentru utilizarea corectă și legală a serviciilor noastre sunteți de acord sa ne puneți la dispoziție date corecte și complete de cumpărare (ex. datele cărților de credit) și de cont (ex. adresa de e-mail, nr. de telefon) și să le actualizați la timp în funcție de caz, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile sau să vă contactăm dacă este necesar.

Utilizatorii ne pot transmite idei, sugestii, propuneri sau orice alt fel de material prin intermediul oricărui mijloc de comunicare pe care RastaFarm vi-l pune la dispoziție și astfel iși exprimă acordul ca RastaFarm să poată folosi aceste informații fără restricții. Nu avem obligația de a păstra confidențialitatea (dupa caz),  de a plăti compensații sau de a răspunde acestor comunicate și nu se va considera în niciun fel că folosirea acestora încalcă proprietatea intelectuală.

Ne rezervăm dreptul de a monitoriza, edita sau elimina orice conținut ce poate fi considerat, de noi, ca fiind ilegal, ofensator, defăimător, calomnios, amenințător, obscen, cu caracter pornografic sau care încalcă în orice fel termenii și condițiile RastaFarm. Utilizatorul își asumă responsabilitatea pentru postarea sau trimiterea oricărui astfel de material sau încălcarea termenilor si condițiilor, ci nu RastaFarm. Nu ne facem responsabil de daune de orice natură cauzate de folosirea inadecvată a platformei noastre de către utilizatori.

Utilizarea informațiilor cu caracter personal furnizate direct de către utilizator este reglementată de Politica de confidențialitate.

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.
Contact us Whatsapp
Contact us Phone